maanantai 12. syyskuuta 2011

Russelimejä ja jälkeläisiä

Väinön kanssa käytiin tämän vuoden viimeisessä mejäkokeessa eli russeliyhdistyksen kokeessa Jyväskylässä. Väinö korkkasi voittajaluokan ihan kivasti. ;)


Voi 1 ja 45 pistettä. Tuomarina Jarno Hynninen.

Jäljestämishalukkuus 6 (6)
Jäljestämisvarmuus 11 (12)
Työskentelyn etenevyys 10 (10)
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky sekä tiedottaminen kaadolla 10 (14)
Käyttäytyminen kaadolla 3 (3)
Yleisvaikutelma 5 (5)

Laukauksen sieto: Hyväksytty

"Väinölle näytettiin alkumakaus ja reipasvauhtinen maa- ja ilmavainua hyödyntävä jäljestys käynnistyy. Osuudet mennään jäljellä joitakin muutaman metrin tarkastuspistoja tehden. Katkokulma selvitetään rengastamalla kahteen kertaan. 2. kulma pienellä rengastuksella ja 3. kulma käännöksellä. Makauksista 1 osoitetaan selvästi, 1 osoitetaan pysähtymättä, 1 yli ja 1 ohi. Kaadolle suoraan, sorkka nuuhkittiin. Pirteä suoritus ensimmäisellä VOI-jäljellä."

Jejee, ei tässä voi muutakaan sanoa. Nyt pitäisi ruveta treenailemaan tarkemmin noita makauksia ja palkita Väinö kunnon pysähdyksestä. Outoa että oikeasti pitää treenata kun tähän asti ollaan vaan menty niin kuin Väinön nenä osoittaa. ;)

Hienon koetuloksen lisäksi Väinöstä tuli isä 4.9 kahdelle pienelle russelipojalle. Pentuja oli yhteensä kolme, mutta kolmas isoin menehtyi jo ennen syntymää ja autettiin eläinlääkärin avustuksella pois. Onnea pentulaatikon äärelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti